3D Art In Paradise

Har du lyst til og oppleve livet i en ny dimensjon på et kunstgalleri, som gir deg mange utrolig spennende muligheter til å ta kreative bilder enten alene eller sammen med andre. Her får du muligheten til å » lure andre » da mange bilder fremstår som en optisk illusjon.

Disse ukonvensjonelle malerier bruker en teknikk der to-dimensjonale bilder blir til tredimensjonale bilder ved bruk av optiske illusjoner.

Her kan du seile på italienske kanaler, gå på en afrikansk safari, unnslippe en hai angrep og gå tilbake til et land av dinosaurer.

Galleriet er fullt interaktiv, slik at du kan ta på, klatre, og posere i sammen med de fleste maleriene. Er du kreativ nok, kan du være sikker på at dine venner hjemme vil bli rimelig forvirret over hvor du har vært på ferie …

 

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


*