«Eksotiske» omgivelser …

Etter at ny ledelse kom på plass hos Baan Norway 1 mai i år, har stedet gjennomgått en omfattende oppussing, slik at fremtidens feriegjester, skal nyte stedet i en enda bedre atmosfære. Da er selvsagt også stedets mattilbud for oss, svært viktig !

Dette har ført til at vår «restaurant» har fått en dansk baker og «kokk» på plass, slik at vi kan tilby ferske varer til blant annet våre faste frokostgjester.

Kjøkkenet har også fått en omfattende oppussing, som betyr at hygiene er satt på høyeste nivå. Vi har også kjøpt inn ny pizzaovn, samt andre hjelpemidler, slik at våre gjester skal få servert eksotiske måltider, som vår «chef» kan stelle i stand. Mer informasjon om vår meny vil derfor bli å finne på våre sider, om ikke lenge …

Velkommen tilbake …

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


*