Walking Street Pattaya

I Pattayas berømte gågate » Walking Street» finner du alt fra internasjonale restauranter til go-go-klubber, som er åpne til langt utpå natten. Så er du ute for å ha en fest og oppleve «utradisjonelle barer», er dette gaten som har blitt beryktet over det meste av verden.

Den berømte gaten besøkes daglig av tusenvis av turister, men ikke alle kommer dit for å feste, men og oppleve alt det «magiske» som skjer ut forbi de mange klubbene.

Om du setter deg ned på en av de mange restaurantene du finner i gågaten, kan du i løpet av kort tid oppleve å se mennesker fra hele verden gå opp og ned denne gaten, blendet av neonlys, konstant musikk og lettkledde damene som prøver å lokke dem inn i klubbene sine.

På dagtid skjer det ikke så mye i gaten, da den er åpen for trafikk, men det finnes flere sjømats restauranter som er svært populære, du kan også finne mange skreddere som på kort tid lager din spesielle kledning, om du er på jakt etter dette.  Men utover ettermiddagen våkner gaten til liv, og turistene strømmer til, og da er det bare å finne frem til den underholdningen du er på jakt etter.

Dersom du ønsker å oppleve en mer litt mer spenstig underholdning, finnes det flere klubber som tilbyr en form for «kabaret» eller et «go-go-show», som kan oppleves ulikt for mange, her er det du selv bestemmer hvor «grensen» går … ( men obs – de fleste ber deg gjerne kjøpe en «ladydrink» og den kan fort bli kostbar !! )

Gågaten » Walking Street » har bidratt til å gi Pattaya et rykte som en av Asias med spennende festbyer, både på godt og vondt, mener mange.

Som med alle områder som er kjent for et livlig natteliv, har det vært problemer med lommetyver og svindelforsøk, der barer og drosjer prøver å ta ekstra betalt for drinker eller inngang. Vær derfor oppmerksom på dette, ha alltid smilet på lur og sørg for at du kommuniserer klart og tydelig, og du vil trolig unngå disse problemene.

Men til stor glede for alle turister, har byens myndigheter og politiet i løpet av 2017 strammet kraftig inn på overvåkning av området, slik at turister skal unngå og oppleve slike ting. Så dersom du finner veien til denne gaten på kveldstid, vil du flere steder finne både thai-politi og «turist-politi» som kan prate flere språk.

De er godt synlige og lett tilgjengelig, om du skulle havne i en ubehagelig situasjon, som selvsagt ingen ønsker å oppleve…

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


*