Pattaya park

Pattaya Park er et badeland mellom Pattaya og Jomtien. Man kan enkelt lokalisere området via det høye tårnet ved Jomtien, som på en måte er et landmerke for dette området.

Her kan hele familien kose seg en hel dag. Ta en tur i vannparken, svømme i motstrøms basseng og ikke minst teste ut parkens vannsklier. En måte å øke pulsen på er ved å ta en tur i de ulike karusellene som ligger på området.

Park Tower er også en opplevelse en må få med. seg. På toppen er det en restaurant med fantastisk utsikt, og er du modig nok, kan du i stedet for å ta heisen ned, seile ned i en egen line på utsiden, en «øvelse» som trolig kun er beregnet for de som ønsker å være «vågehalser» …

men sikkert en opplevelse man aldri vil glemme.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


*