Sanctuary Of Truth

Trekirken eller bedre kjent som » Sanctuary Of Truth » ble bygget etter forhistoriske Thailandske forskrifter, og hver meter av bygningen er dekt av treskulpturer. Prosjektet ble igangsatt som en ide, av den thailandske forretningsmannen Lek Viriyaphant i 1981, og etter planen skal trekirken være ferdig bygget i 2050.

Grunnen til dekoreringen med treskulpturene er for at de skal reflektere forhistoriske visjoner av jorden. Forhistorisk visdom og Østens filosofi, og man hevder da at du etter ett besøk i denne kirken skal kunne forstå forhistorisk liv, menneskelig ansvar, grunnleggende tanker, livets sirkel og livets nære samboerskap med universet.

Hvordan dette oppleves må trolig være opp til hver enkelt, men uansett er kirken et helt klart skue for øyet, og en opplevelse man bør få med seg når man først besøker «smilets land», og ønsker og oppleve thailandsk kultur .

I lokale miljøer sier man at kirken aldri vil bli ferdig bygget …

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


*