Siracha Tiger Zoo

Siracha Tiger Zoo som ligger cirka en times kjøretur fra Pattaya. kan skryte av å ha det største antall Bengalske tigre, avlet med hell av Dyrehagen selv. Dessuten har dyrehagen flere andre dyr som krokodiller, struts, single hump kameler, kenguruer og en innhegning av eksotiske fugler og mye mer …

I den relativt store parken kan du oppleve flere spennende show, som blant annet; Crocodile wrestling, Amazing Tiger Circus og ikke minst Pig Racing.

Parken gir deg flere plasser muligheten til å komme svært nære mange dyr, og mange finner det selvsagt spennende og bli løftet opp i luften av en elefant, hvor man da selvsagt blir tatt bilde av, men kan være et morsomt minne for mange.

Forøvrig er det mange spisemuligheter i parken, med små restauranter og enkelte kjørende «mat-boder».

Vi ønsker dere alle en god tur, til denne dyreopplevelsen!